(Foto: Flashlight Fotografie).

'Knap hoe ze het doen'
Laatste update: 26 september 2017 om 15:58

NOORDWIJKERHOUT - De wedstrijdcommissie van muziekvereniging St. Jeanne d'Arc organiseerde afgelopen zaterdag de jaarlijkse NBTA Twirlwedstrijd in De Schelft.

De zaal was goed gevuld met enthousiast publiek, dat zichtbaar genoot van de optredens in verschillende samenstellingen. "Ik vind het knap hoe ze het allemaal doen. Ze moeten toch een heel optreden met verschillende danspassen in hun hoofd opslaan. Tegelijkertijd moeten ze ook de baton onder controle houden. Ik vind dat ze het stuk voor stuk geweldig hebben gedaan", aldus een bewonderaarster in het publiek. "Ik heb genoten vandaag", voegt ze er aan toe. Aan het concours werd deelgenomen door een flink aantal verenigingen uit de regio en daarbuiten.

Ook de meiden van gastvereniging 'De Sjaan' zetten hun beste beentje voor. Dat resulteerde in de nodige prijzen, de A- en B-groep behaalden zilver en brons was er voor de C-groep. Marouscha Brouwer pakte solo goud en het optreden van het duo bestaande uit Anouk Bader en Femke van Denzen was goed voor zilver. Niet alleen de organisatie, maar ook de deelnemers konden terugkijken op een geslaagde dag.