De broers Kees (l.) en Ad Baaij in de winkel aan de Kanaalstraat: "Mooi om als derde generatie Baaij nog steeds te groeien" (Foto: Erwin Brandt).

Baaij Visspecialist viert zeventigjarig bestaan
Laatste update: 14 september 2017 om 11:54

LISSE - Vooral als het iets lekkerder mag zijn, is visspecialist Baaij al jarenlang een begrip in Lisse en omstreken.

De viswinkel van Kees en Ad Baaij bestaat zeventig jaar en dat wordt gedurende anderhalve week gevierd met mooie aanbiedingen.

Baaij is een begrip in Lisse. De winkel met zijn karakteristieke glazen pui en open uitstraling aan de Kanaalstraat is centraal gelegen nabij de ingang van het Blokhuis. Baaij is een echt familiebedrijf en de historie gaat terug naar het toenmalige eiland Tholen in de provincie Zeeland. Daar verdiende in de jaren dertig opa Toon Baaij de kost met het venten van vis in Bergen op Zoom en vanaf 1947 in Lisse. Na het overlijden van Baaij nam zijn zoon, die ook Toon heette, de zaak over. Zijn oudste zoon Ad kwam in 1991 in de zaak en broer Kees volgde vijf jaar later. Vader Toon Baaij overleed in 2006.


De broers Ad en Kees Baaij vertellen dat het mooi en ook heel bijzonder is om als derde generatie Baaij nog steeds te groeien. "Naast de vertrouwde vis en visspecialiteiten hebben wij ons de afgelopen jaren ook gespecialiseerd in het bereiden en verzorgen van luxe hapjesschalen, uitgebreide warme en koude buffetten, kant-en-klare maaltijden, menu´s en heerlijke afsluiters. Met de overname van keurslagerij van der Meer in mei van dit jaar, die ons letterlijk in de schoot werd geworpen, is er een prachtige mix van Fish, Meals, Meat, Catering en de Proeverij ontstaan. Het recept blijft eigenlijk hetzelfde alleen met telkens een snufje vernieuwing."


Voor meer informatie, onder andere over de aanbiedingen, kan men terecht op de website. Daarnaast laat Baaij huis aan huis folders bezorgen.

Meer info: http://www.baaijvis.nl