(Foto: pr).

Halloween Park Party is weer in aantocht
Laatste update: 12 september 2017 om 12:06

SASSENHEIM - Voor alle kinderen tot 12 jaar die van griezelen houden organiseert de Evenementencommissie van Park Rusthoff op zaterdag 28 oktober de jaarlijkse Halloween Park Party.

Voor alle heksen en tovenaars van Sassenheim en omstreken wordt park Rusthoff omgetoverd in 'Heksenheim'.

Voor dit spannende Halloweenfeest zijn de organisatoren al druk bezig om van Park Rusthoff een echt hekseneiland te maken. Samen met scouting Scojesa worden decoraties gemaakt, pompoenen uitgesneden en van het park een griezelig Halloweenpark gemaakt. Alle bezoekers van de Halloween Park Party mogen verkleed komen: de kinderen maar ook hun ouders.


Het park gaat om 18.30 uur open en als om 19.00 uur de kerkklok slaat begint het feest. Voor de jongste kinderen is er een lampionnenoptocht naar het eiland. Daar kun je allerlei griezelige spelletjes doen. Daarna is het tijd voor de echt stoere kinderen. Zij mogen in de buitenring op griezeltocht. Wat - en vooral wie - zullen ze daar tegenkomen? Kom maar mee griezelen dan ontdek je het vanzelf. Het feest is afgelopen om 21.00 uur.

De kaartjes voor de Halloween Park Party zijn vanaf zaterdag 7 oktober te koop. Ze zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar bij Primera Sassenheim, The Read Shop en bij IJs en Snackpaleis Parkzicht.


Om het feest te laten slagen, is de organisatie nog op zoek naar mensen die tussen 10.00 en 16.00 uur willen helpen om het park griezelig aan te kleden. Ook zoekt men nog vrijwilligers die tijdens de Halloween Park Party willen figureren als spook, heks of piraat, maar ook mensen die liever als begeleider of bewaker willen helpen. Na afloop van het feest is ook nog veel hulp nodig om alles weer af te breken. Aanmelden kan bij Paula Vreeburg via de email of tel. 06-27492436.

De laatste informatie is te vinden op de website.

 

 

Meer info: halloweenrusthoff@gmail.com
Meer info: http://www.parkrusthoff.nl