Winnaars in de Dames Dubbel C: Francine van Egmond en Henriëtte Batenburg (Foto: pr).

Clubkampioenschappen STV voor laatste keer op Parklaan
Laatste update: 8 september 2017 om 10:59

SASSENHEIM - De Sassenheimse Tennis Vereniging (STV) heeft de laatste Clubkampioenschappen op het oude tennispark aan de Parklaan erop zitten.

Volgend jaar zal er voor het eerst op het nieuwe tennispark aan de Roodemoolen worden gestreden om deze felbegeerde titel.

De leden van de tennisvereniging streden onderling om de hoogste eer. Als thema hadden de organisatoren dit keer 'blauw' bedacht, dus de deelnemers stonden er gekleurd op. Voorzitter Hans Wingender: "De Clubkampioenschappen zijn zeer belangrijk voor onze vereniging omdat het leden met elkaar verbindt. Alhoewel de spelers elkaar dit jaar ook bont en blauw konden slaan, haha."


Ruim 140 tennissers gingen in verschillende categorieën met elkaar de strijd aan. Er waren voor de toeschouwers dan ook mooie partijen te bewonderen, waardoor het een gezellige boel was op de club. Vele junioren en senioren mogen zich nu weer ene jaar lang Clubcampioen noemen. Bij de dames in het enkel spel bleek Leonie Janssen de sterkste. Bij de heren werd dit jaar Pim van Leeuwen kampioen.