Impressie van de kunstwerken die te zien zijn bij 'Kunst en Herinneringen' (Foto: pr).

Expositie in Witte Kerk rond thema 'herinneringen'
Laatste update: 10 augustus 2017 om 10:38

NOORDWIJKERHOUT - Op vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus is in de Witte Kerk in Noordwijkerhout de tentoonstelling 'Kunst en Herinneringen' te zien.

Ons hoofd zit vol herinneringen. Herinneringen die we koesteren, waar we weemoedig van worden of juist heel vrolijk. Herinneringen aan een mooie vakantie, aan het eerste stapje van je kind, aan je vroegere ik, aan het dorp van toen  Talloos zijn de momenten waar je aan terug denkt!


Wat is er dan mooier als iemand die herinneringen in een bijzondere vorm weet te vatten? Wat verder gaat dan een foto op je mobieltje? Dat kan van alles zijn: een melktandje van je kind in een ketting, de as van je overleden hondje verwerkt in een schilderij  kunstenaars weten als geen ander vorm en herinneringen bij elkaar te brengen.


Daarom organiseert de Stichting Vrienden van de Witte Kerk een tentoonstelling in de Witte Kerk waarbij met name Noordwijkerhoutse kunstenaars laten zien wat er allemaal mogelijk is rond het thema 'herinneren'. Deelgenomen wordt door Marianne Hartemink, Gabriëlle Schilder, Leontine van der Klugt, Anneke Beunder en Els Görtemöller, Deana Lassooy, Lucinda van der Ploeg, Lisbeth Veillat en Klaar Wolff. En uiteraard zijn de Vrienden van de Witte Kerk ook aanwezig met een stand.


De tentoonstelling is op vrijdag geopend van 11.00 tot 16.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur, op zaterdag is men van 10.30 tot 16.00 uur welkom.

Toegang is gratis. Op zaterdag 12 augustus zal er voor kinderen een speciale speurtocht in de kerk worden georganiseerd rond het thema 'Doornroosje'. Meer informatie via de website.

 

Meer info: http://www.vriendenvandewittekerk.nl