(Foto: pr).

‘Gewoon leven’ bij Raamwerk
Laatste update: 5 januari 2017 om 15:23

NOORDWIJKERHOUT - Raamwerk biedt ondersteuning en begeleiding op het terrein van wonen, dagbesteding en (para)medische zorg. Onze doelgroepen zijn kinderen met meervoudige beperkingen en volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking in de Duin- en Bollenstreek.

 

Raamwerk heeft ongeveer 700 cliënten, waarvan er zo’n 330 bij Raamwerk wonen. Dit varieert van zelfstandig wonen met enige begeleiding tot wonen met 24 uurs zorg. Een groot deel van onze cliënten maakt ook gebruik van de dagbesteding die Raamwerk aanbiedt. Het aanbod is heel divers, zoals bijvoorbeeld specialistische dagopvang, een gezellige ontmoetingsplek voor ouderen, werken in een bedrijf met begeleiding of dieren verzorgen op onze zorgboerderij. Er werken ruim 800 medewerkers bij Raamwerk en ruim 500 vrijwilligers.

 

Wensen cliënt staan centraal

Uitgangspunten voor onze zorg zijn de wensen en behoeften van de cliënt. Hoe wil hij of zij wonen, werken en een zinvolle invulling geven aan de dag? Samen met de cliënt kijken we welke begeleiding daarbij past.

 

Gewoon leven

Ons motto is: ‘Gewoon waar mogelijk en speciaal waar nodig’. ‘Gewoon’ betekent zélf regie hebben over je leven, zélf keuzes maken en je kunnen ontplooien, met behulp van flexibele en individuele ondersteuning.

 

Werken bij Raamwerk

Raamwerk is regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s, van ondersteuners tot begeleiders en van schoonmakers tot artsen. Ook hebben we mogelijkheden voor leerlingen/stagiairs en vrijwilligers.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over Raamwerk? Lijkt het jou boeiend en leuk om cliënten met een beperking te ondersteunen? Kijk dan op de website www.hetraamwerk.nl onder het kopje ‘vacatures’. Hier vind je informatie over werken bij Raamwerk, actuele vacatures en de mogelijkheden die we verder bieden. Heb je interesse in een vacature? Solliciteer dan via de website.


 

Raamwerk

Strandwal 2, 2211 HT Noordwijkerhout

0252-345678

Meer info: http://www.hetraamwerk.nl