(Foto: pr).

Compleet dienstenpakket met een messcherpe courtage!
Laatste update: 5 januari 2017 om 15:06

NOORDWIJK - Wie een woning wil kopen of verkopen doet dat in de hectische woningmarkt met advies en begeleiding van een betrouwbare makelaar. In 2014 startte Marjolein Mulder haar eigen makelaardij. Als beëdigd NVM-makelaar heeft zij inmiddels ruim 20 jaar ervaring in de vastgoedsector. Zowel in de Duinen Bollenstreek als in de Haarlemmermeer.

 

 

“Het was een grote uitdaging om destijds voor mezelf te beginnen”, vertelt Marjolein Mulder enthousiast. “Wat mijn kantoor van andere onderscheidt is de eigentijdse aanpak. Werken doe ik niet vanuit een duur kantoorpand en de personeelskosten zijn beperkt. Dat zorgt voor een messcherpe courtage, maar wel met een compleet en kwalitatief hoog dienstenpakket. De woning staat gratis en voor onbeperkte periode tijd in de verkoop en er wordt pas afgerekend als de verkoop geslaagd is. Inschrijvings- en intrekkingskosten zijn er niet en er worden gratis twee advertenties geplaatst in een plaatselijke krant. En natuurlijk is er de aankoop- en taxatieservice”, somt Marjolein Mulder de voordelen op.

“Daarnaast leert de ervaring dat klanten het een groot voordeel vinden dat er altijd één aanspreekpunt is, die de ins en outs kent. Tijdens een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek komen deze zaken allemaal aan de orde. Afspraken zijn duidelijk en transparant. De meerwaarde zit in mijn persoonlijke begeleiding en het maken van een plan van aanpak, gericht op de juiste doelgroep. Alles draait om een eerlijk advies en het waarmaken van gedane beloften.

 

De lage rente en het teruglopende woningaanbod zorgen elke dag voor verrassingen op de woningmarkt zoals biedingen boven de vraagprijs en verkopen binnen enkele dagen. Nieuwe relaties weten me te vinden via de site, facebook of LinkedIn. Op de site en op Funda zijn de ervaringen (recensies) van veel verkopers met mijn kantoor te vinden”. De makelaardij kent flexibele werktijden en is bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur.

 

Marjolein Mulder Makelaardij

06-27917923


Meer info: http://www.marjoleinmuldermakelaardij.nl