(Foto: pr).

Van Egmond Zorgaanpassing is er voor al uw woonidealen
Laatste update: 5 januari 2017 om 15:10

NOORDWIJKERHOUT - Van Egmond Zorgaanpassing is sinds 2014 actief met het realiseren van de woonidealen van haar cliënten. Nadat Gert-Jan van Egmond ruim zestien jaar geleden startte met Van Egmond Montage, was het ruim twee jaar geleden tijd om naast die werkzaamheden de pijlen ook te richten op de (zorg)aanpassing van woningen.

 

 ,,Met van Egmond Zorgaanpassing richten we ons vanuit Noordwijkerhout op een drietal specifieke zaken op het gebied van wonen. Hierbij draait het om langer zelfstandig, veiliger en slimmer wonen”, vertelt Gert-Jan van Egmond enthousiast. “Daarbij bedienen we met succes een breed scala aan cliënten. Van particulieren tot bedrijven en (zorg) instellingen. We voeren deze werkzaamheden uit met een team van veertien medewerkers. Daarin bedienen we niet alleen onze eigen regio. Ons werkgebied strekt zich uit over de provincies Noorden Zuid-Holland en Utrecht.

 

“De tendens is dat mensen tegenwoordig langer zelfstandig wonen. Daar spelen we op in door aanpassingen in de woningen van met name senioren. Van een drempel tot een traplift. Dat doen we veelal in samenwerking met Activite en Marente. Veiliger wonen spreekt eigenlijk voor zichzelf. Daar ligt de nadruk met name op inbraakpreventie. Ten derde richten we ons op slimmer wonen. Dan hebben we het over domotica-aanpassingen of wel huisautomatisering. Denk hierbij vooral aan verlichting en verwarming. Bij dit onderdeel werken we nauw samen met Roks Comfort. Door onze veelzijdigheid nemen we tijdens de werkzaamheden ook graag kleine dingen mee zoals een lekkende kraan en dergelijke. We zijn er dan toch. Noem het maar een soort ‘huis-APK’.

 

Van Egmond Zorgaanpassingen heeft de beste oplossing in huis. Gekwalificeerde medewerkers bespreken eerst bij u thuis de (on)mogelijkheden en adviseren u onafhankelijk en vakkundig. Dat levert een persoonlijk advies op maat op en een duidelijk overzicht van de kosten. Zo’n vrijblijvend adviesgesprek is de eerste stap naar het realiseren van uw woonwensen!

 

Van Egmond Zorgaanpassing

Pletterij 32, 2211 JT Noordwijkerhout

0252-372399

Meer info: http://www.vanegmondzorgaanpassing.nl