(Foto: pr).

Alexander Suits: hoge kwaliteit voor lage prijs
Laatste update: 5 januari 2017 om 11:50

NOORDWIJKERHOUT - Alexander Suits staat bekend om het grote aanbod aan nieuwe merkkostuums. Men biedt er  hoge kwaliteit voor zeer scherpe prijzen.

Niet alleen streekgenoten weten de winkel in de Dorpsstraat te vinden, mannen uit het hele land reizen speciaal naar Noordwijkerhout voor een nieuw pak. “We groeien nog steeds”, vertelt eigenaar Hans Piller. “Meer en meer mensen weten van onze winkel af. Dat komt door de mond-tot-mond reclame.” Door goede deals met grote fabrikanten kan Alexander Suits splinternieuwe merkcollecties aanbieden voor heel goede prijzen. De collectie verandert bovendien wekelijks.

 

Voor iedere gelegenheid

Naast kostuums, vindt men bij Alexander Suits ook een groot aanbod van colberts, pantalons, pullovers, overhemden, jassen en jacks en stropdassen. “Zakenmensen weten de weg naar onze winkel feilloos te vinden. Ook mensen die op zoek zijn naar een pak voor een bruiloft of gala vinden hier wat ze zoeken.” Dat klanten daarvoor soms vele kilometers moeten rijden, nemen ze voor lief. “Het is de moeite waard omdat het wel honderden euro’s per pak kan schelen.” Het hele jaar door zijn er bovendien speciale acties of stuntprijzen, waardoor de prijs nog lager uitvalt. Die lage prijs gecombineerd met het diverse aanbod van (top)merken, maten en kleuren, maakt een bezoek aan Alexander Suits zeer de moeite waard.

 

Service

Ook de uitstekende service en klantvriendelijkheid van Hans Piller en zijn medewerkers zorgt ervoor dat klanten graag  terugkomen. “We nemen voor iedereen de tijd. Het is ons doel dat iedereen hier blij en met mooie kleding de deur uitgaat. Is de klant tevreden, dan zijn wij dat ook.” Alexander Suits is geopend op maandag van 13.00-17.00 uur; op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00-17.30 uur; op zaterdag van 10.00-17.00 uur. Vrijdagavond koopavond.

 

Alexander Suits

Dorpsstraat 22, 2211 GC Noordwijkerhout

06-52712194

Meer info: http://www.alexanderbv.com