Tussen 6 april en 20 mei is de Bollenstreek goed toegankelijk omdat de Delfweg dan wordt vrijgegeven voor het verkeer (Foto: pr).

Delfweg 'gewoon' open in april en mei
Laatste update: 30 januari 2012 om 10:45

NOORDWIJKERHOUT - Noordwijkerhout kan de Delfweg tussen Pasen en de sluiting van Keukenhof vrijgeven voor alle verkeer.

Dat betekent dat tussen 6 april en 20 mei de Bollenstreek goed toegankelijk is. De gewijzigde planning komt voort uit de afspraken die de gemeente met Keukenhof heeft gemaakt. Noordwijkerhout zegde een goede bereikbaarheid naar het park en bollenvelden toe.  Met de planning die er nu ligt zijn alle betrokkenen tevreden.

Sinds eind december hebben de gemeente en Keukenhof intensief met elkaar overleg gehad om met de aannemer tot een gewijzigde planning te komen. Aan de wensen van alle betrokkenen wordt daarmee voldaan. In geval van barre weersomstandigheden of andere onvoorziene omstandigheden, past de gemeente Noordwijkerhout in overleg met Keukenhof de planning aan. Beide partijen bespreken de voortgang wekelijks.

In de periode van 20 mei tot begin juni vinden afrondende werkzaamheden plaats aan de Delfweg. Hiermee wordt gezorgd dat de Delfweg open is voor alle verkeer op het moment dat de provincie Zuid-Holland de wegwerkzaamheden start aan de ’s-Gravendamseweg (N443).

 

Meer info: http://www.gemeentenoordwijkerhout.nl