Autocrew Auto Electronica Sebastian: hoge service, lage kosten
Laatste update: 12 januari 2016 om 10:26

Auto Electronica Sebastian verhuisde afgelopen jaar naar de nieuwe locatie aan de Walserij. Die plek bevalt Sebastian Kluger prima. “Het is er rustig, ruim en mijn klanten weten me hier heel goed te vinden.” Nieuw in de service is de samenwerking met Bosch AutoCrew.

Kluger heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. “Ik ben mijn hele leven al met auto’s bezig. Ook nu zie ik het niet als werk.” Zoals de naam al aangeeft, is Auto Electronica Sebastian gespecialiseerd in de elektronica van auto’s. “Alles wat te maken heeft met de motor, versnellingsbak of elektronica repareer ik. Schadeherstel doen we niet, wel groot en klein onderhoud.”

Soms willen klanten alleen de olie laten verversen, anderen hebben grotere problemen met de auto, bijvoorbeeld storingen. De service is altijd hetzelfde: eerlijk en goed. “Grotere problemen kosten uiteraard meer tijd”, geeft Kluger aan. “Ik sta ervoor dat ik een goede diagnose geef. Ook geef ik duidelijk aan wat er moet gebeuren, welke onderdelen eventueel vervangen moeten worden en wat het gaat kosten. De klant weet dus vooraf wat er gaat gebeuren en wat de factuur wordt. Die duidelijkheid vinden ze belangrijk.” Auto Electronica Sebastian levert hoge kwaliteit tegen een lage prijs. “En ik probeer de auto zo snel mogelijk te repareren, al moet ik daarvoor ’s avonds doorwerken. Veel mensen zijn toch afhankelijk van hun auto. Dus je wilt ze zo snel mogelijk weer de weg op helpen.”

Met de ondersteuning van Bosch en de speciale apparatuur kan Kluger zich nog verder specialiseren en ontwikkelen op het gebied van elektronica. “Het is net dat beetje extra dat je je klanten aan service en kwaliteit kunt bieden.”

Auto Electronica Sebastian

Walserij 80

Noordwijkerhout

0252 341190 of 06 51525056