AutoCrew Auto Rietbergen komt afspraken altijd na
Laatste update: 12 januari 2016 om 9:28

Twee jaar geleden begon Herman Rietbergen helemaal opnieuw met Auto Rietbergen. Oude klanten wisten hem weer snel te vinden en door de verhuizing naar Noordwijk, kreeg hij ook nieuwe klandizie. “Mijn klanten zijn mijn ambassadeurs. Ik investeer in hen, door mijn afspraken na te komen.”

Herman Rietbergen repareert al zijn hele leven auto’s. “Als kleine jongen begon ik in het bedrijf van mijn vader met het zemen van de ramen, daarna mocht ik banden plakken en uiteindelijk repareerde ik auto’s. Daar ben ik nooit meer mee gestopt. Er loopt als het ware olie door mijn aderen.”

De omgang met de klanten vindt Rietbergen het leukste van zijn vak. “De kracht van Auto Rietbergen is het gevoel dat wij ze geven. Ik behandel mijn klanten zoals ik zelf ook behandeld wil worden. We zijn laagdrempelig, onze houding is doe maar normaal. Ik ben eerlijk en verplaats me in de klant. Of dat een vertegenwoordiger is die 70.000 kilometer per jaar rijdt, of een oud vrouwtje dat hier op het dorp haar rondjes rijdt, dat maakt mij niet uit. We zijn een onafhankelijk autobedrijf, dus iedereen is welkom.”

“Het is mooi dat je als bedrijf je eigen identiteit behoudt en toch gebruik kunt maken van de ondersteuning van zo’n groot merk als Bosch”, verklaart Rietbergen de deelname aan AutoCrew. “Bovendien kun je zo met een groep verschillende bedrijven in de Duin- en Bollenstreek iets ondernemen en elkaars belangen behartigen.” De cursussen die worden geboden door Bosch, zorgen ervoor dat Herman, Patrick en Joshua altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en technieken. Door het gebruik van Bosch en originele kwaliteitsonderdelen, blijft de eventuele fabrieksgarantie op de auto geldig. Uw auto is bij Auto Rietbergen in goede handen.

Auto Rietbergen

Keyserswey 53

Noordwijk

071 361 44 41  

 
Meer info: http:// www.autorietbergen.nl