GEMRO biedt topkwaliteit terrasoverkappingen
Laatste update: 11 januari 2016 om 12:09

Terrasoverkappingen, zonweringen en tuinkamers. U vindt het bij GEMRO. “GEMRO staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid”, zeggen Robert en Gemma de Jong. Hun bedrijfsfilosofie slaat aan. Binnen en ver buiten de Duin- en Bollenstreek.

Het uitgebreide assortiment van GEMRO in combinatie met de scherpe prijzen en de uitstekende service, zorgt voor tevreden klanten. Robert: “Wij leveren uitsluitend gecertificeerde kwaliteitsproducten. Deze zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en onderhoudsvrij. Bovendien geven we op onze terrasoverkappingen maar liefst 10 jaar garantie. Onze producten, zoals een veranda, tuinkamer of terrasoverkapping zorgen zo voor jarenlang tuinplezier en privacy.”

 

GEMRO staat bekend om de snelle service. “Wij komen gemaakte afspraken altijd na. Dat is onze kracht. Omdat de kosten vooraf vaststaan en alles voor plaatsing goed wordt opgemeten, zijn vervelende verrassingen uitgesloten.” Via de vernieuwde website en facebook krijgen klanten al een goed beeld van het portfolio van GEMRO. De diversiteit aan projecten laat zien wat GEMRO allemaal in huis heeft en dat iedere doelgroep welkom is. Naast terrasoverkappingen en tuinkamers is GEMRO gespecialiseerd in schuif- en zijwanden, veranda’s, zonweringen, rolluiken en pergolino’s. “Wij bieden onze klanten de keuze uit standaardpakketten of maatwerk. Het plaatsen doen we op verzoek zelf, maar een (zelf)bouwpakket behoort ook tot de mogelijkheden.” Verspreid over het jaar heeft GEMRO diverse leuke acties. Deze zijn terug te vinden op de website. Op dit moment loopt nog de winteractie: bij aankoop van een Pallazzo veranda ontvangt u gratis spiekozijnen.

 

Een (vrijblijvende) offerte aanvragen kan bij GEMRO zowel telefonisch als via e-mail. Vragen of speciale wensen? Kom langs in de uitgebreide showroom en laat u overtuigen van de kwaliteit en de service en klantvriendelijkheid van GEMRO. 

 

GEMRO (bedrijvencentrum Gravendam)

Pletterij 35M,

Noordwijkerhout

0252 - 344285  

 
Meer info: info@gemro.nl
Meer info: http://www.gemro.nl