Nieuw bij Ladyslim: lypo plus kuur
Laatste update: 14 januari 2015 om 11:07

Ladyslim is een Slank & Fit  studio voor figuurcorrectie en afslanken, specifiek afgestemd op de vrouw.

Er wordt gewerkt met infrarood bewegingscabines, in combinatie met een aangepast voedingsprogramma. Met persoonlijke begeleiding en een programma dat afgestemd wordt op gewicht, conditie, gezondheid en leeftijd kan men afslanken op een gezonde en blijvende manier. 

 

Door korte, effectieve trainingen in de bewegingscabines met infrarood warmte wordt vet in snel tempo verbrand, waardoor de conditie, stofwisseling en doorbloeding verbetert en lichamelijke klachten als spier- en gewrichtspijnen zullen afnemen. Een gestroomlijnd lichaam is het resultaat. Het  voedingsprogramma is er op gericht dat men went aan een gezonder voedingspatroon. Slank en Fit in 30 minuten, dat kan bij Ladyslim Noordwijk.

 

Naast de infrarood warmtecabines biedt Ladyslim Lypossage, een techniek voor figuurcorrectie zonder medisch ingrijpen. Via een combinatie van verschillende massagetechnieken wordt de huid van billen, heupen, armen, benen en buik strakker en mooier, waarbij tevens de omvang vermindert. Het lichaam wordt gereinigd van afvalstoffen en opgehoopt vocht, waardoor men er beter uitziet en zich energieker voelt. Lypossage wordt altijd in de vorm van een kuur uitgevoerd. Een nieuwe, nog intensievere behandeling is de Lypossage Plus kuur, die bestaat uit een extra behandeling met gebruik van cupping glaasjes op specifieke zones.  Masseren met de cups zorgt voor een nog betere doorbloeding en een snellere afvoer van afvalstoffen. Cellulitis en vetophoping worden extra aangepakt en de huid wordt strakker. De “plus” gebieden kunnen bestaan uit de buik of bovenbenen, heup en billen.

 

Ter kennismaking krijgt u in januari 15% korting op de Lypossage Plus kuur en op een sport/afslank kuur in de warmtecabine. Maak nu een afspraak  voor een figuuranalyse met een proefles. Een bezoek aan Ladyslim is effectief, gezellig en vooral leuk!

 

Ladyslim Slank & Fit studio 

Losplaatsweg 28, Noordwijk 

071-3624963

 

Meer info: http://www.ladyslim.nl