Hobbyhuis heeft vliegende start gemaakt
Laatste update: 21 januari 2014 om 16:17

HILLEGOM - Het Hobbyhuis aan de Hoofdstraat in Hillegom heeft een vliegende start gemaakt.

Mensen reageren  enthousiast, vertelt Marja Heemskerk over de leuke reacties die ze tot nu toe heeft mogen ontvangen: “Klanten zijn blij dat er nu weer een hobbywinkel is in Hillegom. Vooral de uitgebreide verfcollectie biedt verf die elders in de regio niet verkrijgbaar is.”

 

Het Hobbyhuis organiseert eens per maand op woensdag het Breicafé. In het hobbyhuis kunnen mensen dan onder het genot van een kopje koffie samen breien. Hiervoor hoeft u niet zeer geoefend te zijn, tijdens gezellig samenzijn, helpen de meer gevorderde mensen de mensen die nog veel over breien moeten leren. Opgave vooraf is niet nodig, u bent van harte uitgenodigd om gewoon eens binnen te lopen tijdens het Breicafé.

 

Workshops en kinderpartijtjes
In 2013 zullen er binnen het Hobbyhuis  workshops en kinderpartijtjes mogelijk zijn. Marja Heemskerk vindt het erg belangrijk dat haar klanten met een goed gevoel de winkel verlaten: “Wij hebben een uitgebreide voorraad zodat er niet misgegrepen wordt en we nemen de tijd om mensen zo goed mogelijk te helpen.”


Hobbyhuis Hillegom
Hoofdstraat 48 2181 ED Hillegom   
0252-347589 

Meer info: http://www.hobbyhuishillegom.nl